Курсове по Холандски език

Курсове по Холандски език в Пловдив

Курсове по Холандски език /Нидерландски/ в Пловдив – за начинаещи и напреднали

 

Езикови курсове по Холандски език – за начинаещи и напреднали в Пловдив. 80 учебни часа развивате езиковите си умения във всички насоки. Легитимни сертификати.

Център за Образование и Наука Максима организира за Вас курс по Холандски / Нидерландски / език – за начинаещи и напреднали. Ние ще Ви помогнем да изградите увереност в приложението му в различни житейски ситуации. В продължение на 80 учебни часа – развивате езиковите си умения във всички насоки – четене, писане, слушане и говорене. Нашите преподаватели са висококвалифицирани професионалисти – филолози, които с опита и уменията си, Ви предразполагат и заинтригуват – така че да учите с лекота. Занятията са в много малки групи /до 4-5 човека/, с което осигуряваме максимален прогрес и индивидуална подкрепа. Възможност за избор от  дневни, вечерни и съботно-неделни часове. Изготвяме също личен график и програма, за тези които желаят индивидуално обучение.

Всички курсове по Холандски език са с включен учебен комплект. Възможност за разсрочено плащане, без оскъпяване. Ползване на различни отстъпки.

След успешно завършен курс получавате легитимни сертификати, според изискванията по Общата Европейска Езикова Рамка.

Лицензирани сме към МОН и Националната Агенция за квалификация и преквалификация към МС. 

Вече 19 години правим това за Вас, развиваме се и се усъвършенстваме, така че да работим във Ваша полза! Преподаватели, с доказан професионализъм, съвременна и модерна обстановка, добро и коректно отношение. 

Ако търсите курс по Холандски език в гр. Пловдив, Център за Образование и Наука Максима е правилният избор за Вас. Ние държим на качеството, постигнатите високи резултати и достъпни цени! 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦