SEO Оптимизация на сайтове

сео1

SEO Оптимизация на сайтове

 

 

 

                     Програмата включва обучение по следните въпроси:

Как работят търсачките, какво е оптимизация за търсещи машини (SEO), как  да изберем ключови думи и фрази и инструменти  за работа с ключови думи? Какво е Long Tail, анализ на конкуренцията, On site и On page оптимизация? Как да изберете име на домейн и хостинг, създаване на подходящи URL адреси и създаване на семантично ядро. Как се пишат оптимизирани текстове и правилно заглавие и подзаглавие? Как да избегнем дублирано съдържание? Добрите и лошите практики в SEO и най-често допускани грешки. Как да не получим наказание от Google? Структура и дизайн на сайт, навигация и карта на сайт (HTML и XML sitemap). Имена на файлове, RSS feed, HTML Tags, Meta tags, оптимизация на текст и Alt Tags, вътрешни връзки и anchor text, външни връзки.

Курсът е събран в 50 учебни часа, като се работи в много малки групи /до 4-5 човека/, във време, съобразено с Вашите изисквания. Предлагаме индивидуално обучение, изцяло съгласувано с възможностите Ви.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

 

 

4 коментари за SEO Оптимизация на сайтове

 • Виктория  казва:

  Здравейте! Искам да попитам кога най-рано може да стартира предстоящ курс по СЕО, какъв би бил графикът и цените за курса.
  Благодаря предварително!

  • admin  казва:

   Здравейте, все още няма уточнен график, групата сега започва да се събира, можем да ви предложим индивидуално обучение – ако не желаете да чакате за групово обучение – свържете се с нас, за да обсъдим най-подходящия вариант за вас на 0895 622 473. Поздрави!

 • Христина  казва:

  Здравейте,
  Бих искала да попитам специално за SEO курса. При успешно завършен курс, издавате ли някакъв сертификат или удостоверение за това?

  Благодаря ви предварително!
  Успешен ден,
  Христина

  • admin  казва:

   Здравей, да , издаваме сертификат.

Оставете отговор

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>