Стартира курс по Журналистика за начинаещи

Програмата по връзки с обществеността, отразява пряката и ефективна комуникация между дадена организация и обществеността. Модерната професия в съвременния свят. Обучението включва техники и похвати за създаване на положителен образ на организации и личности в обществото. Целта е да се придобие квалификация за теорията и практиката за връзките с обществеността, как се прави рейтинг, европейски и американски похвати, както и най-новите ефективни РR стратегии.

След приключване на обучението се овладяват техники и умения за вербалната и невербалната комуникация, умения в етичното общуване и протокол на различни нива, изготвяне на информация за медиите и др. Курсът за журналисти приключва с практика в медии, информационни и специализирани новинарски сайтове.

Завършилите могат да се реализират като PR агенти, репортери, журналисти, рекламни специалисти, редактори и PR консултанти.

За информация и записване: гр. Пловдив, бул. “ Цар Борис III Обединител“ № 138/ на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /,
тел. за връзка: 032 260655, 0895 622473,0878477455 Skype: centermaxima, уеб сайт: center – maxima. com.