Предстояща група по немски език А2 ниво съботно – неделна форма

Последното свободно място може да е за теб! Започваме на 10.11.2018 г от 10ч!

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА 19 години работи и се утвърждава специално за Вашите нужди и потребности. Отговор на всичко, което правим са успехите на нашите курсисти! Посетете ни на място и се уверете сами! ! ! 
Предлагаме Ви курс по Немски език, с доказана и усъвършенствана система на обучение. Преимущество за нас е екипът от преподаватели, с които работим – абсолютни специалисти в чуждоезиковото обучение. 

Работим в много малки групи /5 – 7 човека/, във време по Ваш избор: сутрешни, обедни, вечерни и съботно – неделни часове. Предлагаме възможност и за индивидуално обучение. 
Всяко ниво е с продължителност 100 уч. часа, по системата THEMEN AKTUELL. 
Абсолютно съвременна и модерна материална база, добро и коректно отношение. 
След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в резултат на който се издава Сертификат по Общата Европейска Езикова Рамка.Изгодни цени, с включен учебен комплект, разсрочено плащане, различни отстъпки! 
За информация и записване: гр. Пловдив, бул. “ Цар Борис III Обединител“ № 140А / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка: 032 260655, 0878 477455, 0895 622473, Skype: centermaxima, уеб сайт: center – maxima. com.