Нова съботно-неделна група за начинаещи предстои

Само 2 свободни места остават в предстоящата ни уикенд група по Холандски език за начинаещи ниво А1, занятията ще се провеждат всяка събота и неделя от 10 до 14ч!

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА организира за Вас курс по Холандски език – за начинаещи и напреднали. Ние ще Ви помогнем да изградите увереност в приложението му в различни житейски ситуации. В продължение на 80 учебни часа – развивате езиковите си умения във всички насоки – четене, писане, слушане и говорене. Нашите преподаватели са висококвалифицирани професионалисти – филолози, които с опита и уменията си, Ви предразполагат и заинтригуват – така, че да учите с лекота. Занятията са в много малки групи /до 5 – 6 човека/, с което осигуряваме максимален прогрес и индивидуална подкрепа. Възможност за избор от – дневни, вечерни и съботно – неделни часове. Изготвяме също личен график и програма, за тези които желаят индивидуално обучение. 
Изгодни цени, безплатен учебен комплект, разсрочено плащане, отстъпки. 
След успешно завършен курс получавате легитимен сертификат, според изискванията по Общата Европейска езикова рамка. 
За информация и записване: гр. Пловдив, бул. “ Цар Борис III Обединител“ № 140А / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка: 032 260655, 0895 622473, Skype: centermaxima, уеб сайт: center – maxima. com.