Нова група по графичен дизайн за начинаещи

Графичен дизайн – нова уикенд група започва на 10.11.2018г от 10ч!
Ако сте начинаещи любители на графичното изкуство и искате да се изградите като специалисти в сферата на рекламата и графичния дизайн, ние, от ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА, имаме най – доброто решение за Вас. С добре разработената ни програма, Вие ще получите задълбочени познания и нужните умения, свързани със съвременните дизайнерски концепции. Курсът включва програмите: Photoshop, Illustrator и InDesign в 60 учебни часа. . 
 
За Ваше улеснение, работите в малки групи /до 5 – 6 човека/, в удобно за Вас време – сутрешни, обедни, вечерни и съботно – неделни часове. Предоставя Ви се възможност и за индивидуално обучение, съобразено изцяло с Вас. 
 
След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в резултат на който Ви се издава лицензиран сертификат. 
 
19 г. правим това за Вас, развиваме се и се усъвършенстваме, така че да работим във Ваша полза. Отбрани специалисти в областта, абсолютно съвременна и модерна материална база, добро и коректно отношение. 
 
Има възможности за плащане на вноски и ползване на отстъпки, при определени условия. 
 
За повече информация, заповядайте при нас: гр. Пловдив, бул. „Цар Борис lll Обединител“ № 140А / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка:
 
032 260655, 0878 477455, 0895 622473, Skype: centermaxima, web site: center – maxima. com