Нова група по Английски език ниво А1-А2 Elementary от 24.11.2018

Заповядайте в новата ни група по Английски език ниво А1-А2 Elementary, занятията ще се провеждат всеки уикенд от 10 до 14ч или вечер от 18 до 21 ч, може да изберете най-удобния за Вас вариант.

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА 19 години работи и се утвърждава специално за Вашите нужди и потребности. Отговор на всичко, което правим са успехите на нашите курсисти! Посетете ни на място и се уверете сами! ! ! 
Целта ни е да получите постоянни и солидни знания. Усилията ни са съсредоточени към гъвкаво и ефективно обучение за постигане на максимални резултати. Правим най – добрия подбор от квалифицирани и мотивирани преподаватели, така че материалът да е представен по достъпен, интересен и запомнящ се начин. За Вашия комфорт и удобство сме създали модерна, приветлива и предразполагаща обстановка. Целта на малките групи /6 – 9 човека/, в които участвате е съобразяване с Вашите индивидуални потребности и личен подход. Използваме едни от най – добрите системи на обучение, които в еднаква степен развиват четирите умения: писане, четене, говорене и слушане. Система на обучение NEW HEADWAY – 100 уч. часа. 
Избор от: сутрешни, дневни, вечерни и съботно – неделни часове. 
Възможност за плащане на вноски и ползване на различни отстъпки. 
Удостоверение по общата Европейска eзикова рамка. 
Изгодни цени, с включен учебен комплект, разсрочено плащане, различни отстъпки! 
За информация и записване: гр. Пловдив, бул. “ Цар Борис III Обединител“ № 140А / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка: 032 260655, 0878 477455, 0895 622473, Skype: centermaxima, уеб сайт: center – maxima. com.