Нова група по Английски език за начинаещи започва на 14.11.2018

Заповядайте в новата ни група по английски език за съвсем начинаещи – А1 Вeginner, започваме на 14.11.2018 г от 18:30 ч, посещенията ще са всеки понеделник и сряда.

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА 19 години работи и се утвърждава специално за Вашите нужди и потребности. Отговор на всичко, което правим са успехите на нашите курсисти! 
Целта ни е да получите постоянни и солидни знания. Усилията ни са съсредоточени към гъвкаво и ефективно обучение за постигане на максимални резултати. Правим най – добрия подбор от квалифицирани и мотивирани преподаватели, така че материалът да е представен по достъпен, интересен и запомнящ се начин. За Вашия комфорт и удобство сме създали модерна, приветлива и предразполагаща обстановка. Целта на малките групи /6 – 9 човека/, в които участвате е съобразяване с Вашите индивидуални потребности и личен подход. Използваме едни от най – добрите системи на обучение, които в еднаква степен развиват четирите умения: писане, четене, говорене и слушане. 
Система на обучение NEW HEADWAY – 100 уч. часа. 
Избор от: сутрешни, дневни, вечерни и съботно – неделни часове. 
Възможност за плащане на вноски и ползване на различни отстъпки. 
Лицензиран Сертификат по Общата Европейска Езикова Рамка. 
За повече информация, може да се свържете с нас: гр. Пловдив, бул. “ Цар Борис III Обединител“ № 140А / на самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара /, тел. за връзка: 0878 477 455, 032 260655, 0895 622473, Skype: centermaxima, email: centermaxima @ abv. bg, уеб сайт: center – maxima. com