Моден дизайн за начинаещи уикенд форма

Заповядайте в предстоящата ни група по моден дизайн за начинаещи, занятията ще се провеждат всяка събота и неделя от 10 до 14 ч. 

Само тази седмица може да се запишете с голяма отстъпка, за целта е необходимо да посетите офиса ни на 30.11.2018, когато организираме ЧЕРЕН ПЕТЪК ЗА ВАС!

Обучението е подходящо за всеки, който желае да
превърне творческите си идеи и представи в красиви и модерни облекла, който изпитва страст към съвременния свят на модата, и желае да създава и реализира модели на дизайнерски облекла напълно самостоятелно – от скицата до готовия продукт.

По време на обучението ще се запознаете с техниките в рисуването, туширането, инструменти и пособия при чертане. Ще получите ключови умения и знания как да конструирате дамски, мъжки и детски облекла, как да изработвате кройки и шаблони. Всяко знание ще бъде утвърдено и от различни практически задачи и проекти. Ще изучавате технология на облеклото, последователност при изработване на облекла, как да работите със специализиран софтуер и художествено оформяне на съвременно облекло и аксесоари, с използване на елементи от различни исторически стилове. Следвайте мечтите си с Център за образование и наука Максима!