Курсове по AutoCAD

auto cad 5

Курсове по AutoCAD

 

               AutoCAD е едно от най-популярните софтуерни приложения за проектиране и чертане. Днес повечето проекти, които Ви се налага да правите, с помощта на такъв вид програма позволява да моделирате сложни неща, много по-продуктивно и по-точно, отколкото преди. Все повече архитекти, инженери, интериорни дизайнери, мениджъри на проекти в различните отрасли, редовно използват този софтуер за проектиране и моделиране. С обучение по AUTOCAD, Вие  създавате здрави основи и се учите как да го използвате правилно  и да работите в тази индустрия. 

Програмата ни е поместена в 50 учебни часа, разпределени във време, удобно за Вас – сутрешни, обедни, вечерни или съботно-неделни занятия. Работи се в малки групи  /до 4-5 човека/, като се предоставя възможност и за индивидуално обучение, съобразено с Вашите нужди.

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

 

 

 

 

 

 

5 коментари за Курсове по AutoCAD

 • Гюлбеяз  казва:

  Искам да питам каква е цената на курса,кога мога да започна,ако реша и по колкп часа на ден продължават уроците ?

 • Gergana Shishkova  казва:

  Здравейте,

  интересувам се от AutoCAD курсовете който провеждате, нужна ми е иформация за броя на часовете и формата (дневни/вечерни занятия) на провеждане обучението, основните етапи през които преминава обучението, издаваните сертификатите и разбира се цената?

 • Полина  казва:

  здравейте искам а питам каква е цената на курса по auto cad

 • Kamenov  казва:

  Здравейте, проявявам интерес за компютърен курс по AutoCAD във връзка с което ме интересува: цена на курса; варианти за провеждане на обучението в различен град от Пловдив и Ст.Загора- на пример във Видин, възможно ли е да бъде организирано тъй като съм от Видин; Лице за контакт по горните въпроси с телефони, Е-mail , skype. Предварително Ви благодаря

  • admin  казва:

   Здравейте,
   г-н Каменов, можем да обсъдим възможните варианти по телефон или чрез имейл.
   Дори и да нe сте от Пловдив, ние имаме опция за Вас.
   Може да ни позвъните на телефон: 0895622473

Оставете отговор

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>