Курсове по 3D Studio Max в Пловдив

Курсове по 3D Studio Max в Пловдив

Специализирани Компютърни Курсове по 3D Studio Max в Пловдив

 

            Курсовете по 3D Studio Max включват обучение по специализираната компютърна програма 3DS MAX. Това е софтуер, осигуряващ 3D моделиране, анимация и инструменти, които дават възможност на художници и дизайнери да съсредоточат повече енергия за творчество, отколкото технически предизвикателства. В полза на създателите на компютърни игри с визуални артистични ефекти, графични художници, заедно с други творчески професионалисти, работещи в проектирането на медийната индустрия, от една страна, и архитекти, дизайнери, инженери от друга страна.

За обучението по 3D Studio MAX ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА има специална програма, в принос на всички Вас, които искате да трупате знания и да се усъвършенствате в тази област.

Продължителността на курса е 50 учебни часа, разпределени във време удобно за Вас – сутрешни, обедни, вечерни и съботно-неделни занятия.

С цел обръщане на по-голямо индивидуално отношение към всеки един курсист, се работи в малки групи /до 4-5 човека/. 

 За най- ангажираните от Вас предлагаме индивидуално обучение –   по график, изготвен специално за Вас – Вие сами избирате дните и часовете за посещение, както и продължителността на обучението!

15 г. правим това за Вас – развиваме се и се усъвършенстваме, така че да работим във Ваша полза. Ще бъдете обучавани от стриктно подбрани преподаватели с доказан професионализъм, съвременна и модерна материална база, добро и коректно отношение.

След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в резултат на който се издава лицензиран сертификат.

 

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦