Курсове по Финландски език

Курсове по Финландски език в ПловдивКурсове по Финландски език в Пловдив за начинаещи и напреднали

 

Център за Образование и Наука Максима предлага курс по фински език за начинаещи и напреднали. Обучението е с продължителност 80 учебни часа всяко ниво. Ние ще Ви помогнем да изградите увереност в приложението му в различни житейски ситуации. В продължение на 80 учебни часа – развивате езиковите си умения във всички насоки – четене, писане, слушане и говорене. Работим с висококвалифицирани преподаватели, с необходимия опит и мотивация. Занятията са в много малки групи /до 4-5 човека/, в различни варианти на посещение на занятията – дневни, вечерни и съботно-неделни. Предлагаме индивидуално обучение, съобразено изцяло с Вашите възможности и желания.

Всички курсове по Финландски език са с включен учебен комплект. Възможност за разсрочено плащане, без оскъпяване и отстъпки за фирми и групи.

След успешно завършен курс, получавате легитимен сертификат, според Общата Европейска Езикова Рамка

Лицензирани сме към МОН и Националната Агенция за квалификация и преквалификация към МС. 

Вече 19 години правим това за Вас, развиваме се и се усъвършенстваме, така че да работим във Ваша полза! Преподавателите ни са с доказан професионализъм, съвременна и модерна обстановка, добро и коректно отношение. 

Ако търсите курс по Финландски език в гр. Пловдив, Център за Образование и Наука Максима е правилният избор за Вас. Ние държим на качеството, постигнати високи резултати и достъпни цени! 

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦