Екскурзовод

екскурзовод7

Екскурзовод и Офис-служител в Туристическа агенция

 

 

               Специалистите казват, че един екскурзовод е добър, когато може да разказва за обекта, който сте посетили, докато не спреш да го гледаш в очите.

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА ще Ви даде знания, опит, стил и възможност да усвоите тънкостите на един наистина съвършен в областта си професионалист – Екскурзовод.

Програмата ни включва  50 учебни часа, през които усвоявате всички необходими за целта умения и качества. Работи се в малки групи /до 4-5 човека/, в удобно за Вас време – сутрешни, дневни, вечерни и съботно – неделни групи. Предоставя ви се възможност и за индивидуално обучение, изцяло съобразено с вашите изисквания. След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в  резултат на който се издава Лицензиран Сертификат.

13 г.  правим това за вас – развиваме се и се усъвършенстваме, така че да работим във Ваша полза. Преподаватели с доказан професионализъм, абсолютно съвременна и модерна материална база и не на последно място – добро и коректно отношение е това, което Ви предлагаме!

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦