Екскурзовод

екскурзовод7

Екскурзовод и Офис-служител в Туристическа агенция

 

 

               Специалистите казват, че един екскурзовод е добър, когато може да разказва за обекта, който сте посетили, докато не спреш да го гледаш в очите.

ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА МАКСИМА ще Ви даде знания, опит, стил и възможност да усвоите тънкостите на един наистина съвършен в областта си професионалист – Екскурзовод.

Програмата ни включва  50 учебни часа, през които усвоявате всички необходими за целта умения и качества. Работи се в малки групи /до 4-5 човека/, в удобно за Вас време – сутрешни, дневни, вечерни и съботно – неделни групи. Предоставя ви се възможност и за индивидуално обучение, изцяло съобразено с вашите изисквания. След успешно завършване на курса се полага изпитен тест, в  резултат на който се издава Лицензиран Сертификат.

13 г.  правим това за вас – развиваме се и се усъвършенстваме, така че да работим във Ваша полза. Преподаватели с доказан професионализъм, абсолютно съвременна и модерна материална база и не на последно място – добро и коректно отношение е това, което Ви предлагаме!

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

3 коментари за Екскурзовод

 • Светлана Фролова  казва:

  Здравейте,
  Интересува ме предвижда ли се провеждане на курс, започващ през втората половина на октомври или ноември? Към момента формата на провеждане е без значение.

 • Гергана  казва:

  Здравейте, искам да попитам каква е цената на курса?

  • admin  казва:

   Здравейте, цената на курса е 151 лв.

Оставете отговор

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>